Information

Vi gør vores bedste for at levere et optimalt produkt og yder fuld support.

Det er dit ansvar at det køretøj, vi skal arbejde med, er i orden.
 Hvis bilen lækker olie, når den kommer på vores rullefelt, er det ejer, der skal betale for rengøring og eventuelle skader. Redigering af tuningen (både op- og nedjustering) er gratis de første tre måneder efter optimeringen. Hvis vi skal ændre i filen, koster det dog et gebyr. Hvis du ikke bliver tilfreds med resultatet af din tuning, kan vi desværre ikke tilbyde hverken hel eller delvis refusion af prisen. 

Vi arbejder blandt andet med

Omlodning af Eprom:

Vi lodder motorstyringens egen chip ud, bilens Eprom (Electrically Erasable Programmable Read-Only-Memory). Ved at modificere bilens elektroniske hukommelse ændrer vi dens performance.

BDM-tuning:

BDM-programmering går ud på, at man åbner motorstyringen og udlæser motorstyringens komplette program fra nogle små ”pads” direkte på motorstyringens board. På den måde får man alt fra motorstyringen med.

Boot-Mode-tuning:

Hvis ikke man kan få adgang til tuning via bilens diagnosestik fx på grund af tuningprotection, kan man benytte Boot-Mode-tuning. Det er en speciel opdatering af køretøjets motorstyreenhed, hvor man åbner styreenheden og får adgang til at læse og skrive data.

OBD-tuning

Ved OBD-tuning foregår programmeringen igennem bilens diagnosestik (OBD-stik). Omtrent 90 pct. af alle biler kan tunes på denne måde. Ved OBD-tuning hæves det tilladte drejningsmoment, turbotrykket hæves og tændingstidspunktet optimeres. Sikkerhedsparametre som kølevand, motorolie, brændstof, ladeluft og udstødningstemperaturer ændres ikke.

Support & Retur

Er optimering udføret kan vi desvære ikke lave en tilbage betaling. Du betaler for det arbejde, der er udført af os, ikke for resultatet af dette arbejde. Vi vil sætte alt på plads for at levere et godt produkt og yde fuld support. Alt arbejde, vi udfører, skal betales, og af den grund refunderer vi ikke helt eller delvist. Redigering af vores optimering (nedjustering eller op) er gratis de første 3 mdr efter optimering. Skal filen laves om så som egr off eller pop koster det et gebyr.

Det er dit ansvar at det køretøj vi arbejder med er iorden. Er der olie spild i rullefelt eller lignende. må ejer af køretøjt betale for eventuelle skade samt rengøring.